Familiesiden

Familie, børn og konfirmationer

Konfirmationerne er udsat til d. 5. og 6. september i Alsted og Tødsø - forudsat at vi har fået lov at forsamles. 

I stedet for de udskudte konfirmandfotos præsenteres holdet bag vores familiegudstjenester:

Cirkeline har påtaget sig at være »storesøster« - når præsten ikke kan holde øje med ham hele tiden. Hun kan endda få ham til at sidde HELT stille.

Hr. Ugle kender vi fra historien om en anden Peter, Peter Plys, men han er altså fløjet fra Hundredemeter-skoven til Mors for at gøre os alle sammen lidt klogere - når han ellers kan huske, hvad han naturligvis ved lige så godt som Cirkeline - og præsten.

Peter Pedal, som er så nysgerrig, at det halve kunne være nok. 

Mismiau er en frækkert. Som om Peter Pedal lige pludselig var blevet teenager - den teenager, der hele tiden skal prøve, om reglerne stadig gælder. Og han er vist klogere end hr. Ugle. Han stiller frække spørgsmål, som præsten må se, om hun kan svare på. Alligevel er han god nok, og en kælebasse, når det stikker ham.

Hr. Haj kan nok virke lidt skræmmende og helt ærligt - jeg tror han nyder det. Han kan godt lide at skræmme os med VIRKELIGHEDEN - når den er værst. 

Guds kærlighed omfavner os alle - se selv hvor lange arme Hans store hjerte har!

S. Slange er præcis som han var i Paradiset: ude på at få andre i problemer. Selv nøjes han med at kigge på, han skal ikke risikere noget. Han går bag Guds kærlighed.